Tjänster

EXECUTIVE SEARCH

Vi hittar chefer som sticker ut - baserat på deras potential att lyckas i framtiden
För oss är din personlighet, dina värderingar och din potential viktigare än vad som står i ditt CV. Forskning visar att personlighet och beteende tillsammans med kompetens är det som avgör om någon lyckas i sitt medarbetar- och ledarskap. Därför lägger vi stor tyngdpunkt på användandet av organisationspsykologiska verktyg i våra processer inom Executive Search.

Våra tjänster inom Executive Search hjälper er verksamhet att identifiera och rekrytera ledare och specialister med de allra bästa egenskaperna. Vi arbetar med en strukturerad rekryteringsprocess som vilar på evidens och beprövad erfarenhet. Hela vägen från analys och rådgivning till avslut och uppföljning.

Under en process hos oss får du, både som uppdragsgivare och kandidat, en ökad förståelse av din och organisationens potential. Vi skapar insikter!

Vi är genuint övertygade om att rätt rekrytering bidrar till att lyfta hela organisationen och gör skillnad för affären.

Vill ni veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa just er. KONTAKTA OSS

Interim management

Ibland uppstår ett tillfälligt behov av extern kompetens. Det kan handla om en vakans under en rekryteringsprocess, ett tillfälligt kompetensbehov under ett förändringsarbete, eller under ett tidsbegränsat projekt.
Vi sätter oss snabbt in i ert behov, även i mer akuta och komplexa situationer, och har upparbetade kontakter för en snabb lösning med hög kvalitet.
Vår sök- och urvalsprocess följer samma noggranna och strukturerade upplägg som vår ordinarie rekryteringsprocess.
Vill du ha ett interims uppdrag? Tveka inte att höra av dig. KONTAKTA OSS

Leadership and Culture

Att lyfta ledarskapet till en högre nivå kräver engagemang och dedikerat arbete. Även om förutsättningarna finns på plats kan det vara svårt att nå sin fulla potential i ledningsgruppen och på olika ledningsnivåer.
På Just Right har vi lång erfarenhet av att arbeta med ledarskap och ledningsgruppsutveckling i näringsliv och organisationer.
I vårt upplägg tittar vi på kultur, attityder och värderingar. Vi använder innovativa och evidensbaserade psykologiska metoder för att identifiera och stärka det goda ledarskapet. Målet är att säkerställa ett moget och medvetet ledarkapital som bottnar i organisationens värdegrund. Ett ledarskap som bidrar till en sund, effektiv och framgångsrik verksamhet som tar fram det bästa ur alla medarbetare – och som står stadigt även när det blåser.
Är du nyfiken på hur vi tillsammans kan stärka ert ledarskap? KONTAKTA OSS

Assessment

Professionella och av psykolog utförda, assessments och personbedömningar är en integrerad del av vår rekryteringsprocess. Vi erbjuder även strukturerad personbedömning som en separat tjänst. Kanske genomför ni själva en rekryteringsprocess och vill ha en kvalitetssäkring mot slutet eller har medarbetare i behov av en utvecklingsinsats för att kunna bli i sitt esse på jobbet?
Vi tar det bästa från psykologin och beprövad erfarenhet för att kartlägga och stärka individens personliga förmågor och förutsättningar i den specifika rollen.
Just Right AB   |   Artillerigatan 6   |  114 51 Stockholm   |   +46 707 32 30 07   |   info@justright.se
© Just Right 2024  |  Executive Search, Leadership & Culture  |   Integritetspolicy