top of page
Image by Deepak Rautela

OM JUST RIGHT

VI ÄR JUST RIGHT

Ett rekryteringsföretag där vi kombinerar kompetensbaserad rekrytering med organisationspsykologi. Med väl beprövade och evidensbaserade metoder hjälper vi våra uppdragsgivare att inte bara matcha rätt kandidat med rätt uppdrag utan att även matcha verksamhetens värderingar och kultur samt förväntningarna på ledarskapet med rätt kandidat.

 

Anna-Karin Engvall och Mattias Elg har i snart åtta år, i olika sammanhang, tillsammans drivits av att hitta sätt att skapa de allra bästa förutsättningarna för en hållbar och träffsäker rekrytering, där vi under hela processen vill bidra med nya insikter och upptäckter till våra uppdragsgivare, kandidaterna och till oss själva. Därför heter vi Just Right rekrytering!

130a0209_bw_liggande_optimized.png

Anna-Karin Engvall

Senior rekryteringskonsult

En av grundarna till Just Right AB

 

Anna-Karin har gedigen erfarenhet av chefsrekrytering och rådgivning till ledningsgrupper och styrelser. Hon hjälper kunskapsintensiva företag och samhällsaktörer med rekrytering till ledande roller som till exempel VD, Förbundsdirektör, Kanslichef, Chefsekonom, Chefsjurist, Kommunikationschef, Samhällspolitisk chef, Forskningschef samt Analys- och utredningschef. Även specialistroller inom hållbarhet, kommunikation, utredning och analys samt påverkan och opinionsbildning.

 

Hon har lång erfarenhet av olika chefsbefattningar inom privat och offentlig sektor. Hon har bland annat varit forsknings- och kommunikationschef inom arbetsliv och arbetsmarknadsområdet samt kommunikationschef inom miljö- och hållbarhetsområdet. Hon har även erfarenhet av styrelseuppdrag i idéburen sektor.

 

Telefon: 0707-323007

E-post: annakarin.engvall@justright.se

Anna-Karin Engvall | Just Right AB

Mattias Elg

Legitimerad organisationspsykolog

En av grundarna till Just Right AB

 

Mattias är specialiserad inom organisationspsykologi och personlighetstestning. Han har gedigen erfarenhet av att arbeta med fördjupade personbedömningar och arbetspsykologisk testning. 2007 startade han A-on Assessments i Sverige och har också varit VD för Assessio Psychometrics.

 

Mattias är drivande inom internationell forskning och utveckling avseende begreppet organisationskultur och hur kultur påverkar individ och organisation utifrån faktorer som b.la. välmående och lönsamhet. Sedan 2017 har han utvecklat innovativ AI-baserad metodik gällande att testa organisationskultur.

 

2017 blev han PTS innovationsvinnare för arbetet med att utveckla tillgängliga testverktyg för individer med funktionsvariationer. Ett arbete som han utfört i samarbete med internationella universitet.

 

Han har utvecklat rekryterings- och säkerhetsmetodik hos Försvarsmakten och Polismyndigheten (bland annat assessment av ”dark sides” och urspårningstendenser, inriktat på personlighetsstörningar och personlighetsproblematiska drag)

 

Telefon: 070-611 20 08

E-post: mattias.elg@justright.se

Mattias Elg | Just Right AB
Ann-Karin
Mattias
bottom of page