En arbetsrättsjurist och förhandlare till Helj

Helj är ett konsultbolag inom organisationsförändring, arbetsrätt och förhandling som samlar unik kompetens och erfarenhet för att leverera kundnytta med fullt fokus. Vi hjälper våra uppdragsgivare att navigera genom arbetsrättsliga utmaningar, förhandlingar, och organisationsförändringar. Vi optimerar genomförandet, förebygger risker, minimerar kostnader och värnar kundernas arbetsgivarvarumärke vid omorganisationer och tvister.

Vi söker nu en arbetsrättsjurist med förhandlingsvana till vårt team!

Om rollen

I rollen som arbetsrättsjurist/förhandlare hos Helj kommer du främst att bistå våra kunder med arbetsrättslig rådgivning, förhandling med fackliga organisationer och andra parter, stödja uppdragsgivare vid vid organisationsförändringar och omstruktureringar men även att utarbeta processer för att säkerställa att våra kunder når sina mål och stärks i sin arbetsgivarroll. Sist men inte minst kommer du vara en nyckelperson i utvecklingen av Heljs egen verksamhet!

I rollen ingår bl a att hantera individärenden, i allt från förebyggande åtgärder till konstruktiva lösningar genom samverkan, överläggningar och förhandlingar och i förekommande fall även domstolstvister.

Du kommer att arbeta med och hos kunder med projekt och utredningar. Det förekommer också att du agerar i olika interimsroller hos kund med fokus på våra kärnområden.

Om dig

Vi söker dig som uppskattar att verka inom en ny, modern organisation i ständig utveckling. Som har förmåga att omsätta teoretisk kompetens till praktisk tillämpning och som trivs i en utåtriktad roll där du får utrymme att arbeta både med operativa och strategiska uppgifter.

Du har en juristexamen eller annan akademisk utbildning inom t ex rättsvetenskap eller personalvetenskap. Efter din examen har du minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet, där förhandlingsarbete inom offentlig sektor är meriterande. Din erfarenhet innefattar förhandlingar, arbetsrättsliga processer och individärenden.      

Du är lösningsorienterad och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya frågor, har stark kommunikativ förmåga och är skicklig på att bygga och underhålla relationer. I ditt arbete agerar du med integritet, empati, lyhördhet och kan förstå och hantera olika perspektiv.

Vi erbjuder

Hos Helj får du verka i en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas i din profession. Du har möjlighet att arbeta flexibelt, med varierande och utmanande uppdrag, i ett kompetent och engagerat team med bred erfarenhet från alla nivåer inom den svenska arbetsmarknaden. Vår styrka ligger i det hantverksmässiga kunnandet, att genomföra förflyttningar och förändringar för våra kunder.

Vi har konkurrenskraftiga villkor och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är medlemmar i Almega och omfattas av Juristavtalet. 

Låter det intressant?

Vi samarbetar i den här rekryteringen med Just Right AB. Vid frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catarina Isaksson, tfn 072- 205 45 48, e-post: catarina.isaksson@justright.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 14 juni 2024.

Ansökningar kommer hanteras löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Just Right AB   |   Artillerigatan 6   |  114 51 Stockholm   |   +46 707 32 30 07   |   info@justright.se
© Just Right 2024  |  Executive Search, Leadership & Culture  |   Integritetspolicy