Erfaren Rekryteringskonsult till Just Right

Är vi Just Right för dig?

Vi är den nya sortens byrå inom Executive Search som tror lika mycket på mod som på trygghet.

Vi har en lång erfarenhet från rekrytering och organisationspsykologi och har insett att det finns en ny nivå, en ny generation rekryteringsbehov som växt fram de senaste åren. Vi vet att rätt rekrytering, ledarskap och kultur gör skillnad för affären och bidrar till en engagerad organisation. Det är i den andan vi nu bygger Just Right. Och även om vi har arbetat i många år tillsammans, så är vi så glada över att vi nu firar 1 år med ett fantastiskt år bakom oss i det nya bolaget. Därför söker vi nu dig som i en framåtlutad och utåtriktad roll vill vara med och ta Just Right till nästa nivå.

Vi känner att vi vill vara Just Right för våra kunder och kandidater, men även Just Right för alla oss som jobbar här. Entusiasm blandat med erfarenhet. Trygghet som ger mod att tänka nytt. Metodiskt och nyfiket.

Ni hör själva, det är inte helt vanliga ord som paras ihop hos oss. Och vi vill inte vara en helt vanlig byrå inom Executive Search. Utan en delvis ny byrå. Som tar det bästa från psykologin och beprövad erfarenhet med en nyfiken syn på världen. På våra kunder. På kandidaterna. På alla oss som jobbar här.

Nu söker vi dig som vill vara med oss och utveckla nya sätt att möta dagens och morgondagens rekryteringsbehov och bidra till engagerade och effektiva organisationer. Du som jobbar metodiskt, nyfiket och med stort engagemang. Som tycker det är viktigt att förstå kundens behov på djupet. Att vara nyfiken på andra och att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och kandidater sitter i ditt DNA. Du kan affärsutveckling och du tycker om att hitta nya kundsamarbeten. Vi tror att du har jobbat ett tag med chefs- och specialistrekryteringar på avancerad nivå. Har du jobbat som chef eller ledare är det lite extra intressant för oss i det skede vi befinner oss i just nu. 

Du kommer till en rolig arbetsmiljö i ett nysatsande tillväxtbolag och du får god möjlighet att påverka. Vi som arbetar på Just Right har lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och ledarskap. Vi har dessutom innovativa idéer om hur framtidens rekrytering borde fungera.

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan. Vi kommer att titta på den nyfiket.

Är du nyfiken att veta mer? Du är varmt välkommen att ringa oss: 

Mattias Elg, leg organisationspsykolog, 070-611 2008, mattias.elg@justright.se

Anna-Karin Engvall, senior rekryteringskonsult, 0707-323007, annakarin.engvall@justright.se

Just Right AB   |   Artillerigatan 6   |  114 51 Stockholm   |   +46 707 32 30 07   |   info@justright.se
© Just Right 2024  |  Executive Search, Leadership & Culture  |   Integritetspolicy