top of page
Image by Jakayla Toney

Är vi Just Right för dig?


Vi söker dig som är en nyfiken, trygg och modig rekryteringskonsult


Vi är den nya sortens rekryterare som tror lika mycket på mod som på trygghet. Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla nya sätt att möta dagens och morgondagens rekryteringsbehov och bidra till engagerade organisationer.


Vi har en lång erfarenhet från rekrytering och organisationspsykologi och har insett att det finns en ny nivå, en ny generation rekryteringsbehov som växt fram de senaste åren. Vi vet att rätt rekrytering, ledarskap och kultur gör skillnad för affären och bidrar till en engagerad organisation. Det är i den andan vi nu bygger Just Right.


Vi känner att vi vill vara Just Right för våra kunder och kandidater, men även Just Right för alla oss som jobbar här. Entusiasm blandat med erfarenhet. Trygghet som ger mod att tänka nytt. Metodiskt och nyfiket.


Ni hör själva, det är inte helt vanliga ord som paras ihop hos oss. Och vi vill inte vara en helt vanlig rekryteringsbyrå. Utan en delvis ny byrå. Som tar det bästa från psykologin och beprövad erfarenhet med en nyfiken syn på världen. På våra kunder. På kandidaterna. På alla oss som jobbar här.


Nu söker vi dig som vill vara med oss och utveckla nya sätt att möta dagens och morgondagens rekryteringsbehov och bidra till engagerade organisationer. Du som jobbar metodiskt, nyfiket och med stort engagemang. Som tycker det är viktigt att förstå kundens behov på djupet. Att vara nyfiken på andra och att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och kandidater sitter i ditt DNA. Vi tror att du har jobbat ett tag med chefs- och specialistrekryteringar. Har du jobbat med affärsutveckling eller som chef eller ledare är vi också nyfikna på dig.


Du kommer till en rolig arbetsmiljö i ett nysatsande tillväxtbolag och du får möjlighet att påverka. Vi som grundat Just Right har lång erfarenhet av rekryteringsbranschen. Och vi har innovativa idéer om hur framtidens rekrytering borde fungera.


Vill du vara med? Välkommen med din ansökan. Vi kommer att titta på den nyfiket.

Är du nyfiken att veta mer? Du är varmt välkommen att ringa oss: Anna-Karin Engvall, senior rekryteringskonsult, 0707-323007, annakarin.engvall@justright.se

Mattias Elg, leg organisationspsykolog, 070-6112008, mattias.elg@justright.se

bottom of page